So Pretty

 

 

Lavet i PSP X2

Filter Andrew's Filters8

Gradiend "Catoedontry31" lægges i din gradientmappe... Resten åbnes i PSP

Materialer

Åben New Image 600 x 400 Pixels Transparent... Flood Fill med din Gradient "Catoecontry31" med disse indstillinger

Effect...Plugins... Andrew's Filters8... Tow The Line, med disse indstillinger.

Aktiver "1238"... Copy og Past As A New Layer... Flyt det helt ud til kanten i venstre side... Omdøb layeret til "skov"

Aktiver "10-baabd-b_didda" og Copy det layer der ikke er lukket for... Past as a New Layer... Image... Free Rotate med disse indstillinger

Resize 7 x 85 Bicubic. Ikke hak i alle Layer... Omdøb layeret til "blonde", træk det ned så det kommer til og ligge under layeret "skov" og ryk det en lille smule til højre, se færdigt billede... Colorize med disse indstil.

Aktiver "Basis" Copy og Past As A New Layer... Resize 3x85 Bicubic, ikke hak i alle layer... omdøb til "basis"... Træk det ned under layeret "blonde" og træk det lidt ind under blonden, se færdigt billede.

Stil dig på Layeret "skov"... Aktiver tuben "Image11"... Copy og Past As A New Layer... Sæt nålen op i det øverste hul... copy 6 gange og sæt dem på plads i hullerne... Merge alle nålene sammen på et layer og kald layeret "nåle"... Unsharp Mask, med disse indst.

Stil dig på Layeret "basis"... Aktiver tuben T2009_angie367" Copy og Past As A New Layer... Resize 3x85 Bicubic, ikke hak i alle layer... Træk tuben lidt ned og lidt til venstre, så kanterne på tuben og Layeret "basis" flugter... omdøb til "angie"...

Stå på layeret "basis"... Select All... Float... Defloat... Invert Selection... stil dig på layeret "angie" og Hit Delete på dit tastatur... Drop Shadow med disse indst.

Merge layerne "angie" og "basis" sammen og omdøb igen til "basis". Aktiver layeret "basis"... Effects... Image effects... Page Curl, med disse indstil.

Aktiver tuben "nål2"... Copy... Past As A New Layer og sæt på plads. Drop Shadow som før... Nu vi er igang med Drop Shadow, så drop Shadow på layerne "blonde", "skov", "basis" og "nåle"... samme indstillinger som tidligere.

Aktiver tuben "Sopretty-WordArt~MiDiDit" Copy og Past As A New Layer... Flyt det op i trækronen, ca. i midten...Selection Tool... Ellipse med disse indstil.

Stå på Layeret "skov"...Selecter som på her oppe over... Højerklik på layeret Skov og Promote Selection To Layer... Select None og blive på Promoted Selection.... Drop Shadow som før.

Add Border... med 2 og hak i Symmetric... color til #d63d8c
Add Border... med 2 og hak i Symmetric... color til #00000
Add Border... med 2 og hak i Symmetric... color til #d63d8c
Add Border... med 20 og hak i Symmetric... color til #ffffff

Selecter med din Magic vand

Effects... Reflection Effects... Kaleidoscope, med disse indstil.

Inner Bevel med disse indstil.

Select None... Resize 1x90 Bicubis... Adjust... Brightness and Contrast... Clarify, med 3 i Strength of effect. :-) så er den færdig og gemmes som JPEG.

nr. 28. 10 - 05 -2009 Alle rettigheder tilhører karinas.eu